Grip op jouw beheer door real-time inzicht en toch volledig ontzorgd worden, dat is waar FONZT voor staat.

Ons vastgoedbeheer is voor iedere vastgoedbelegger toegankelijk, van 1 pand tot een complete portefeuille. In de professionele omgeving staat alles in één overzicht, van de ontvangen en uitstaande huur tot gemelde storingen. Wil je ook altijd en overal inzicht in uw rendement? Neem dan direct contact met ons op. 


FONZT maakt onderscheid in drie soorten beheer: technisch, financieel en administratief.

Technisch beheer

Service staat bij ons hoog in het vaandel, zowel richting de huurders als de verhuurders. Naast periodieke woninginspecties valt ook het oppakken van storingen en meldingen en het laten uitvoeren van onderhoud onder technisch beheer. Uiteraard zonder dat je er omkijken naar hebt.

Om jou en je huurders optimaal van dienst te zijn, is ons serviceteam zelfs 24/7 bereikbaar om dringende zaken op te pakken welke eenvoudig kunnen worden ingediend via ons platform door de huurders. Uiteraard is dit alleen voor dringende gevallen!

Heb je vragen over technisch beheer? Neem dan contact met ons op.

Financieel beheer

Bij FONZT nemen we ook graag het financiële beheer voor onze rekening. Zo werken wij met betaalverzoeken waarmee jouw huurders kunnen betalen met iDEAL, Creditcard en straks ook ApplePay. Hierdoor kunnen huurbetalingen snel en gemakkelijk worden uitgevoerd en zie je betalingen real-time in de app.

Door deze eigentijdse aanpak betalen huurders sneller dan ooit tevoren en wordt de kans op huurachterstanden verkleind. Mochten deze onverhoopt toch plaatsvinden, volgen wij deze vanzelfsprekend professioneel op. Zo bouwen wij een complete historie en dossier op, en hebben wij een samenwerking met een deurwaarderskantoor om echte probleemgevallen adequaat aan te pakken.

De status van alles betalingen kun je te allen tijde inzien op je smartphone of tablet, waar je ook ter wereld bent!

Heb je vragen over financieel beheer? Neem dan contact met ons op.

Administratief beheer

Weer focussen op de leuke aspecten en klaar met de administratieve rompslomp? Van het contact met huurders tot het automatisch doorvoeren van jaarlijkse huurverhogingen en huur-indexaties, bij FONZT ben je er zeker van dat uw administratief beheer in goede handen is.

Wij zorgen er altijd voor dat de gegevens van de huurders geactualiseerd zijn en er vindt een financiële check plaats. Contracten worden altijd door ons opgemaakt, digitaal verstuurd en getekend.

Zo wordt het administratief beheer overzichtelijker en minder tijdrovend.

Heb je vragen over administratief beheer? Neem dan contact met ons op.

Wij houden van efficiënt beheer, jij ook?

Vraag hier jouw gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen