Ben je een vastgoedbelegger en wil je jouw onroerend goed verhuren? Dan maken wij graag vrijblijvend kennis.

Ons doel is om jou zo snel mogelijk aan een betrouwbare huurder te koppelen. FONZT kenmerkt zich door de lokale kennis van de markt en de klantgerichtheid.

Verhuren in Rotterdam

We nemen het gehele verhuurproces op ons waardoor je nergens omkijken naar hebt. Middels een uitgebreid opnameformulier nemen wij de woning op in ons bestand. Na het online plaatsen van de woning op onze eigen kanalen, waaronder de website en social media, plaatsen wij online advertenties op relevante websites zoals Pararius en Huurwoningen.nl.

Potentiële huurders worden altijd gescreend bij een professionele partij zodat wij zeker weten dat we de juiste huurder voorstellen. Na het vinden van de geschikte huurder wordt de juridische huurovereenkomst opgesteld (in het geval van expats in het Engels), digitaal verstuurd en getekend. Bij de sleuteloverdracht zorgen wij voor het invullen van een check-in formulier.


Expats

Het internationale karakter van Rotterdam leent zich bij uitstek voor verhuur aan expats of internationale studenten. Zij zijn vaak voor een tijdelijke periode op zoek naar een gemeubileerde woning. FONZT weet de juiste doelgroep aan te spreken voor short stay en weet precies waaraan de woning moet voldoen. Wil jouw bedrijf graag expats huisvesten? Wij komen graag met je in contact over de mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze werkwijze of direct een woning aanmelden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien je direct contact met ons wil, kun je hier je gegevens achterlaten. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Na de verhuur van de panden niet meer hoeven omkijken naar de woning?

Na de verhuur van je panden er niet meer naar om hoeven kijken? FONZT neemt graag het technische, financiële én administratieve beheer uit handen. Benieuwd hoe wij hiermee aan de slag gaan?

Lees meer over vastgoedbeheer