Boergoensestraat

Verhuurd

Rotterdam 3082KD

€ 1800

111 m² • 5 kamers • Beschikbaar

Omschrijving

Ruim appartement te huur vanaf 22 juni!

Zoals je kunt zien op de foto is elke ruimte in de woning groot en heb je veel lichtinval. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriezer en elektrische oven!

De woning is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers toegang geven tot een balkon aan de voorkant van de woning en aan de achterkant! Je zal dus altijd plezier hebben van een zonnetje in deze woning.

Heb jij nog hobbys uit te oefenen? Deze woning heeft ook nog 2 kleine hobby/studeer kamers op de 1e verdieping van de woning.

De Boergoensestraat is een prachtige straat in Oud-Charlois, een historisch stukje Rotterdam. Om de hoek van de straat is een wijds, groen grasveld met een speeltuin en ‘het Waaltje’. Direct tegenover de woning is de tramhalte en op loopafstand is het grote Zuiderpark. Achter de wijk ligt de Waalhaven en de Maas. Kortom: genoeg mogelijkheden voor recreatie. De omgeving is voorzien van vele stadsvoorzieningen zoals een goede verbinding met het openbaar vervoer, een zeer makkelijke en snel bereikbare verbinding met de binnenstad en verder zijn er diverse winkels en leuke horecagelegenheden. Vanuit de wijk rijd je met de auto gemakkelijk naar het stadscentrum of de Ring A15.

Wil jij deze woning bezichtigen? Neemn dan spoedig contact met ons op en plan je bezichtiging.

Voorwaarden:
Huurprijs: €1800- exclusief
Borg €3600,-
Woningdelers (3) is niet toegestaan
Studenten (2) met borgsteller akkoord
Ook geschikt om als bedrijf aan te huren.

  • Prijs € 1800
  • Oppervlakte 111 m²
  • Kamers 5
  • Beschikbaar Beschikbaar

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met Jennifer via 010 - 307 05 27 of verhuur@fonzt.nl.

Is dit niet de woning die jij zoekt?

Laat je gegevens achter, dan vertellen we het je als we een nieuwe woning beschikbaar hebben.

Bedankt, je hoort zo gauw mogelijk van ons