Gamerschedijk

Verhuurd

Zaltbommel 5301HT

€ 1000

50 m² • 3 kamers • Beschikbaar

Omschrijving

NIET MEER BESCHIKBAAR

Welkom bij Fonzt Tiny Houses, jouw toevluchtsoord te midden van de natuurpracht van Zaltbommel! Vanaf medio april zijn er vijf prachtige tiny houses beschikbaar, elk met twee gezellige slaapkamers om je een warm thuisgevoel te geven.

Laat je betoveren door de omringende natuur, de uitgestrekte ruimte en de serene rust die deze woningen te bieden hebben. Wat deze Tiny Houses echt bijzonder maakt, is de duurzame levensstijl die we omarmen. Onze woningen zijn volledig gasloos, uitgerust met een handige airconditioning die zowel verkoeling als warmte biedt, en het dak is bedekt met zonnepanelen om je ecologische voetafdruk te minimaliseren. De 5 woningen welke verhuurd worden zijn allemaal identiek aan elkaar.

Geen zorgen over het opbergen van je fiets, want we hebben gedacht aan een externe berging op het “park”. Hier kun je gemakkelijk je tweewieler veilig en droog stallen, zodat je altijd klaar bent voor een ontspannen fietstocht in de omgeving.

Ben jij een liefhebber van tuinieren en zoek je een geweldige plek om je groene vingers te laten wapperen? Grijp dan nu je kans en maak deze tiny houses jouw thuis . Tiny Houses in Zaltbommel wachten op avontuurlijke zielen die houden van comfort, duurzaamheid en de schoonheid van de natuur. Neem de sprong en ontdek het unieke wonen.

De woningen worden gestoffeerd opgeleverd, dat betekent dat er een mooie licht eiken vloer komt te liggen en de wanden worden behangen met vlies behang en daarover heen wordt er gesausd.

Huurprijs: €1000,-
Borg: €2000,-
Huurovereenkomst: Maximaal 2 jaar (maar de verhuurder heeft de intentie bij goed huurgedrag de huurovereenkomst door te laten voor onbepaalde tijd)
Inkomenseis: Minimaal 2,5x bruto de huurprijs
Studenten niet akkoord

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van deze woningen? Houdt dan ook de website www.tiny-woning.com

  • Prijs € 1000
  • Oppervlakte 50 m²
  • Kamers 3
  • Beschikbaar Beschikbaar

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met Jennifer via 010 - 307 05 27 of verhuur@fonzt.nl.

Is dit niet de woning die jij zoekt?

Laat je gegevens achter, dan vertellen we het je als we een nieuwe woning beschikbaar hebben.

Bedankt, je hoort zo gauw mogelijk van ons