Zegenstraat 43A

Verhuurd

Rotterdam 3082XN

€ 1350 /mnd

102 m² • 4 kamers • Beschikbaar

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam ligt dit bijzondere en ruime appartement in de Zegenstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en is op dit moment nog in renovatie, maar wij verwachten dat de woning half augustus gereed is! Aan alles is gedacht in dit appartement van een fijne keuken die van alle gemakken voorzien is tot een prachtige badkamer!

Door het grootte raampartij is de woonkamer voorzien van veel licht. Houd jij van lang tafelen? Dan kun jij een gezellige eetkamer creéren door de extra ruimte die op deze verdieping aanwezig is.

Deze ruime woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en nog een kleine kamer wat gebruikt kan worden als studeerkamer/kleedkamer.

Uniek wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Zegenstraat 43-A is gelegen in de buurt Oud Charlois. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Wil jij deze woning bezichtigen? Neem dan snel contact met ons op!

  • Prijs € 1350 /mnd
  • Oppervlakte 102 m²
  • Kamers 4
  • Beschikbaar Beschikbaar

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met Jennifer via 010 - 307 05 27 of verhuur@fonzt.nl.

Is dit niet de woning die jij zoekt?

Laat je gegevens achter, dan vertellen we het je als we een nieuwe woning beschikbaar hebben.

Bedankt, je hoort zo gauw mogelijk van ons